Naši recepti

Iskoristite naše savjete kako biste Vaš doživljaj mesa iskusili u potpunosti

Naši recepti 

Mesni ražnjići su omiljeno jelo za razne prigode. Prije pečenja ga ostavite da se opusti na sobnoj temperaturi pa narežite na kockice širine 2-3 centimetra.
Meso koje pečete na žaru sasvim je dovoljno začiniti solju, paprom maslinovim ili drugim biljnim uljem.
Kako meso ne bi bilo suho, savjetujemo Vam da se poslužite starim trikom i grančicom ružmarina premažite meso uljem. Kad se ražnjić prestane lijepiti za roštilj. vrijeme je da ga okrenete pa ispečete i s druge strane pazeći da se ne prepeče.

Ako ste raspoloženi za nešto drugačiju verziju ovog klasika, predlažemo da meso marinirate u mješavini 2 žlice ulja, žličice praha čilija ,soka od limete ili limuna, mljeveni češnjak, malo soli i narezanog luka.

Možete također ubaciti i povrće u ražnjiće i poslužiti uz dresing. Povrće nije problem, samo otvorite Vaš hladnjak i kombinirajte s onim što imate- luk, paprike, gljive i tikvice su klasična kombinacija koja Vas neće razočarati!

Posjetite nas 

Kontaktirajte nas

info@divibutcher.com

(242) 262-6758

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 93513

Posjetite nas

We are located on the corner of Divi and Extra in Downtown San Franciosco

Radno vrijeme

M-F: 6am – 5pm
Sat: 7am – 4pm
Sun: Closed