O nama 

Dugogodišnja tradicija

Naša priča 

Dugogodišnja obiteljska tradicija u obradi mesa i mesnih prerađevina nas je dovela tu gdje smo danas. Obiteljski smo obrađivali meso te od njega pravili mesna prerađevine koje su postale sve popularnije. Odlučili smo otvoriti vlastitu tvrtku i tržištu ponuditi jedinstven pristup industriji mesa. Svakodnevno svježe meso, uzgajeno na prirodan način u idealnim uvjetima za potpuno dozrjevanje mesa kako bi se ostvario njegov potpuni potencijal.
Razliku od drugih mesnica i prerađivačkih industrija Vam jamči naš personalizirani pristup svakom klijentu uz veliku količinu znanja koju posjedujemo o samom mesu, životinjama te proizvodima koje Vam nudimo

Misija, vizija i naš poslovni proces

Naša Misija

Promicanje ideje kvalitetne hrane i kvalitetog mesa posebice među domaćim proizvođačima i kupcima

Naša Vizija

Kontinuirani razvoj tvrtek na temelju usluge koju nudimo i na temelju vrhunske kvalitete naših proizvoda. Kroz razvoj naše vlastite tvrtke želja nam je razvijati i društvenu zajednicu u kojoj se nalazimo.

Naši dobavljači

Naše meso nabavljamo s lokalnih farmi na području Slavonije i Baranje. Težimo tome da smo upoznati s cijelokupnim procesom uzgoja te da je prirodni uzgoj prioritet! 

Naš Proces

Naš cijelokupni poslovni proces želimo održati na vrhunskoj kvaliteti te tretirati meso i naše proizvode što je više u skladu s prirodnom. Kroz proizvodnju naših proizvoda koristimo iskuljučivo sve na prirodnoj bazi te na domaćoj bazi kupljeno u lokalnoj zajednici!

Recenzije

“Pet zvjezdica!”

Godinama nabavljamo meso iz Vaše mesnice za naš restoran i veoma smo zadovoljni. Meso je sočno,svježe i koristimo ga u svim našim jelima. Naši klijenti su zadovoljni, mi smo zadovoljni i želimo nastaviti suradnju

Velika je prednost u poslovanju imati kvalitetnog mesara jer je meso glavni prehrambeni proizvod u našem restoranu. Samim pogledom na meso je kvaliteta očita, samo nastavite tako!

Svake godine smo samostalno pravili suhomesnate proizvode ali ove godine jednostavno nismo imali vremena. Prepustili smo svu obradu mesa i pravljenje suhomesnatih proizvoda Vama te smo jako zadovoljni, nadamo se da se i nagodinu čujemo!

Posjetite nas 

Kontaktirajte nas

099/871-29-39

Posjetite nas

Kolodvorska 10, Široko Polje

Radno vrijeme

P-P: 8:00 – 15:00
Sub: 8:00 – 13:00
Ned: Zatvoreno